Gizlilik Politikası

  • Sizin Bize Verdiğiniz Bilgiler: Bazı durumlarda sizden belirli bilgilerinizi paylaşmanızı isteyebiliriz. Böyle durumlarda ilgili bilgileri doğrudan siz bize iletirsiniz. Örneğin, sitedeki herhangi bir içeriğe yorum yaparken veya iletişim formunu kullanırken vereceğiniz isim, soyisim, e-posta gibi kişisel verileriniz bu kapsamdadır.
  • Siteyi Kullanımınız Sırasında Edindiğimiz Bilgiler: İnternet sitemizi kullanımınız ile bağlantılı olarak çerez ve benzeri teknolojiler aracılığıyla sitemizle etkileşiminize yönelik bir kısım verileri otomatik olarak işleyebiliriz.
  • Kişisel verilerinizi toplamamızın hukuki sebepleri, sözleşme kurulabilmesi ve bunun ifası ile meşru menfaatlerimizdir.
  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme.
  • Bu haklarınıza ilişkin talepleriniz ve/veya sorularınız varsa info@bugrabuyrukcu.com adresine e-posta göndererek bize ulaşabilirsiniz.

Biz Sizi Arayalım